Счетоводство

Свържете банкова сметка за автоматично отчитане на трансакции

Следете всички здравно-осигурителни задължения

Подавайте готови финансови отчети и декларации

Какво представлява облачния софтуер за финанси и счетоводство?

Облачен счетоводен софтуер, известен също като онлайн счетоводен софтуер, е счетоводен софтуер, който ви помага да поддържате своите документи и финанси онлайн. За разлика от традиционния счетоводен софтуер, инсталиран на вашия работен плот, компютърният счетоводен софтуер се хоства на отдалечен сървър, а не на сървър във вашия бизнес. Той е базиран в облака, вместо да бъде инсталиран на вашия компютър.

Как облачния счетоводен софтуер може да помогне на моя бизнес?

Облачният счетоводен софтуер предлага неограничен капацитет в облака, достъп до финансова информация в движение и улесняване на сътрудничеството между множество потребители.

Колко сигурен е облачния счетоводен софтуер?

Базираният в облак счетоводен софтуер предоставя редовни актуализации на софтуера за сигурност, както и най-новите счетоводни функции. Такива актуализации правят вашите финансови данни защитени и също така ви дават предимството на функционалността на новата ера. Това ви спестява време и ви помага да изведете вашия бизнес на следващото ниво.

Какви са предимствата на работа в облачен софтуер за финанси и счетоводство?

Работата в облак осигурява мобилност, осигурява сигурност на данните, спестява време и разходи, носи автоматизация и предотвратява загубата на данни.

Къде и как се съхраняват електронните документи?

От най-малката пекарна в центъра до най-голямата компания от Fortune 500, вашият бизнес може да се възползва от внедряването на облачно счетоводство. Независимо дали имате един служител или 1000 – дори ако сте единственият служител – софтуерът за облачно счетоводство като NulaBG може да ви помогне да управлявате вашите разходи за заплати, преводи на данъци и други бизнес разходи.

Последно от нашия блог

Кога е задължителна регистрацията по ЗДДС?

25/07/2022

Кога е задължителна регистрацията по ЗДДС?

p>Данъкът върху добавената стойност (ДДС) е косвен данък, с който се облага потреблението на стоки и услуги от крайните потребители. Този данък се съдържа в цената, която плащаме, когато закупуваме различни стоки и услуги.

See more

Регистрация като фрийлансър или фирма?

18/07/2022

Регистрация като фрийлансър или фирма?

Кое е по-изгодно – дейност като фрийлансър или регистрация на фирма?

See more

Облагане на доходите на физически лица от продажба на лек автомобил

12/07/2022

Облагане на доходите на физически лица от продажба на лек автомобил

Все по-често получаваме запитвания от наши клиенти, свързани с техните задължения във връзка с продажба на лек автомобил, който е придобит от тях по най-различни начини.

See more