Онлайн банкиране

Свържете всички ваши банкови сметки в един онлайн профил!

Следете вашите бизнес финанси в реално време!

Плащайте лесно и сигурно сметки, заплати и данъци!

Какво представлява свързването на банкова сметка?

Ако вашият бизнес използва българска банкова сметка, вие можете да заявите желание да свържете тази сметка към вашия бизнес профил в NulaBG. Съгласието за това се инициира в нашия сайт, след което се потвърждава чрез онлайн банкирането на банката, която оперира вашата сметка.

Каква е ползата от услугата “следене на движение по сметка”?

Когато банката започне да подава движението по вашата сметка в реално време към вашия онлайн профил, NulaBG започва да следи всички покупки и продажби, които сте генерирали и да насреща плащания с фактури и други документи. По този начин вие следите в реално време какво се случва с вашите клиенти, вземания и задължения. Всички трансакции се разнасят автоматично по правилните счетоводни сметки.

Каква е ползата от услугата “иницииране на плащане”?

Тъй като NulaBG изчислява автоматично различните видове данъци и здравноосигурителни вноски на задължените лица, клиентите на NulaBG могат да инициират тези плащания директно от NulaBG, след което ще бъдат пренасочени към сайта на онлайн банкирането си, за да потвърдят вече заредените платежни нареждания. По този начин клиентите ни могат да превеждат заплати, задължения към контрагенти или бюджета.

Къде и как се съхранява информацията от банковите сметки?

Цялата информация свързана с вашия бизнес профил се съхранява сигурно на нашите сървъри, разположени на територията на Европейския съюз. Следваме всички добри практики за сигурност, съхранение и криптиране на информация в движение.

Последно от нашия блог

Особености при изплащане на годишни бонуси на служителите

24/11/2022

Особености при изплащане на годишни бонуси на служителите

В края на годината, особено с наближаването на коледните и новогодишните празници, все повече работодатели предприемат стъпки за допълнително стимулиране и мотивация на своите служители, като им изплащат различни видове бонуси и премии.

See more

В кои случаи е необходимо да се издава касова бележка за извършени продажби на стоки или услуги?

15/11/2022

В кои случаи е необходимо да се издава касова бележка за извършени продажби на стоки или услуги?

Касовата бележка представлява първичен счетоводен документ, който се издава задължително за всяко отделно плащане в брой по доставка на стока или услуга, независимо дали за самата продажба доставчикът е издал фактура.

See more

Данъчно третиране при предоставяне на карти мултиспорт за служители

01/11/2022

Данъчно третиране при предоставяне на карти мултиспорт за служители

Един от основните данъчни въпроси, който стои пред работодателите, които са взели решение за предоставяне на карти „Мултиспорт“ е дали този разход може да бъде дефиниран като социален разход, предоставен в натура.

See more