David Dimitrov

Давид Димитров е учил компютърни науки в Холандия, след което решава да се завърне и реализира в България.
Давид програмира бекенд системите на nula.bg и желае да осъществи повече директни интеграции с електронните услуги на Националните Агенции в България.

1. Какво е твоето образование? 

Завърших профeсионална гимназиа по туризъм ‘Асен Златаров’ в град Варна. След средното си образование реших да пробвам нещо различно, от приятел разбрах за университета ICT Fontys Nederland’s, реших да кандидатствам и ме приеха. Университетът ми даде много познания, за да мога сега да работя като бек-енд девелопер в Nula.bg

2. Какви допълнителни курсове и квалификации притежаваш? 

Обичам да експериментирам с нови начинания. Започнах курс по немски, който завърших успешно. Имам сертификат за спасител и за забление реших да изкарам курс по барманство, с който зазвеселявам своите приятели.

3. Защо сте напуснали България?

– Напуснах България, защото исках да бъда самостоятелен, да се впусна в приключение с различни националности хора, да се отдам на друга култура и да получа необходимата квалификация, за да стана успешен софтуерен инжинер.

4. Защо се завърнахте в България?

Никога не успях да почувствам Холандия като свой дом в който мога да остана да живея през целия си живот. Получих образованието си и реших да дам възможност на България за работа и тя не ме разочарова. Живота в България е прекрасен, природата и хората също, харесва ми да живея и работя тук.

5. Какво обичаш да правиш, когато не си в офиса?

Имам страст към високите скорости, заради адреналина, който ти дават. През свободното си време се забавлявам с приятелите си и посещаваме приятни заведения и красиви места в България.

6. Какво научи през времето ти в Nula.bg?

През времето прекарно в работа за Нула.бг съм научил, че работата в екип е нещо важно за усъвършенстване. Важно е хората с които работиш да са готови да ти помагат и учат на нови неща, а именно в нула.бг постигаме това. Приложих много от своите знания от университета на практика. Като допълнително се научих да програмирам php, html, javascript и много други.

7. Едно нещо, което би направило България по-добро място за живеене? 

България би била по-добро място за живеене ако се намали безработицата и се увеличат доходите на населението.

David Dimitrov

Krasimira Paunova

Krasi is passionate about communications and social media. She is developing NulaBG marketing channels and strategies.

Безплатен семинар:  Дигитализация в счетоводството

10/04/2024

Безплатен семинар: Дигитализация в счетоводството

Подгответе се за вълнуващо пътешествие, представено от съвместните усилия на Evrotrust, Nula.bg и Асоциацията на счетоводителите и счетоводните къщи (АССП) в България.

Виж още

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

05/04/2023

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

Nula.bg, обявява партньорство с банка ДСК за улеснено финансово управление. Нашите общи клиенти ще получат 15% намаление в Nula.bg и ще могат да използват услугата на банката за откриване на бизнес сметка онлайн.

Виж още

Какво представлява валутният борд?

16/04/2024

Какво представлява валутният борд?

През последните няколко години в България е нашумяла темата „за“ или „против“ запазването на българския лев. Въпреки задълбочената дискусия, въпросът кой монетарен механизъм е най-добър за страната ни, още е отворен.

Виж още

Мартин Матеев с номинация в класация за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности

12/04/2024

Мартин Матеев с номинация в класация за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности

Мартин Матеев, основател и изпълнителен директор на Nula.bg е номиниран в класацията
“Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”.

Виж още