Дерия Иззет

Дерия Иззет

Как се казваш и каква е твоята роля в Nula.bg?

Аз съм Дерия, и започнах работа като Junior Developer в Nula.bg, което е моята първа работа след завършването на курсове по програмиране с програмен език Java Script – Front-End.


От къде идваш, преди да се присъединиш към екипа на Nula.bg?

Преди да се присъединя към екипа на Nula.bg, завърших курсове по програмиране с фокус върху Java Script – Front-End. Това е първата ми работа след успешното завършване на обучението.


Каква е твоята специализация и какво те вдъхнови да избереш този професионален път?

Моята специализация е в програмирането с програмен език Java Script – Front-End. Изборът ми за този професионален път се дължи на огромното ми желание да се развивам в областта на компютърните науки и да научавам нови технологии.


Как се чувстваш за своето ново начало в Nula.bg и какви цели имаш за бъдещето си в компанията?

Изпълнена съм с ентусиазъм и гледам на това като на възможност да приложа моите знания и умения за допринасяне към успеха на компанията. В бъдеще, аз се стремя да разширя техническите си умения, да работя върху по-сложни проекти и да допринеса за иновациите във фирмата.


С какво се занимаваш извън работното време?

През свободното си време се наслаждавам на карането на колело и заниманията със зумба, което ми помага да се поддържам в добра физическа форма. Освен това, обичам да прекарвам време, потопена в страниците на интересни книги. Готвенето също заема специално място в моето сърце, като експериментирането с нови рецепти и вкусове ми доставя истинско удоволствие и се превръща в начин да изразя моята креативност.


Каква е атмосферата в екипа на Nula.bg и как се вписа в твоя професионален стил?

Атмосферата в екипа на Nula.bg е колаборативна и подкрепяща, което ми позволява да допринеса с най-доброто от себе си. Този подход към работата перфектно допълва моя професионален стил, който цени екипната работа и възможността заедно да преодоляваме предизвикателствата и да разработваме иновативни решения.


Имаш ли някакви лични мотивации или цитати, които те поддържат в работата?

Един от моите любими цитати, който ме мотивира в работата, е: ‘Не спирай да учиш, защото животът никога не спира да преподава.’ Таза мисъл за непрекъснатото обучение и адаптация е особено важна в динамично развиващата се сфера на технологиите.


Каква е твоята най-голяма цел или предизвикателство за бъдещето?

Моята най-голяма цел е да стана експерт в областта на компютърните науки и разработката на софтуер. Желая да работя върху проекти, които предизвикват моите умения и разширяват познанията ми в програмирането. Освен това, бих искала да участвам активно в иновациите и да бъда част от екип, който внася новаторски идеи в областта.

Дерия Иззет

Krasimira Paunova

Krasi is passionate about communications and social media. She is developing NulaBG marketing channels and strategies.

Безплатен семинар:  Дигитализация в счетоводството

10/04/2024

Безплатен семинар: Дигитализация в счетоводството

Подгответе се за вълнуващо пътешествие, представено от съвместните усилия на Evrotrust, Nula.bg и Асоциацията на счетоводителите и счетоводните къщи (АССП) в България.

Виж още

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

05/04/2023

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

Nula.bg, обявява партньорство с банка ДСК за улеснено финансово управление. Нашите общи клиенти ще получат 15% намаление в Nula.bg и ще могат да използват услугата на банката за откриване на бизнес сметка онлайн.

Виж още

Блокчейн и приложението му

25/04/2024

Блокчейн и приложението му

Блокчейнът е инструмент, който променя правилата на играта в света на бизнеса. Той
предлага децентрализиран и сигурен начин за извършване на трансакции, съхраняване на
данни.

Виж още

Какво представлява валутният борд?

16/04/2024

Какво представлява валутният борд?

През последните няколко години в България е нашумяла темата „за“ или „против“ запазването на българския лев. Въпреки задълбочената дискусия, въпросът кой монетарен механизъм е най-добър за страната ни, още е отворен.

Виж още

Мартин Матеев с номинация в класация за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности

12/04/2024

Мартин Матеев с номинация в класация за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности

Мартин Матеев, основател и изпълнителен директор на Nula.bg е номиниран в класацията
“Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”.

Виж още