Безплатен семинар:  Дигитализация в счетоводството

Безплатен семинар: Дигитализация в счетоводството

📢 Покана за всички счетоводители! 📢 Присъединете се към нас за безплатен семинар – Дигитализация и цифрова трансформация в счетоводството.

Подгответе се за вълнуващо пътешествие, представено от съвместните усилия на Evrotrust, Nula.bg и Асоциацията на счетоводителите и счетоводните къщи (АССП) в България.

Темите на събитието ще бъдат:

🌐 Облачни технологии и електронна идентификация

🔍 Иновативни инструменти за оптимизиране на счетоводните процеси

💻 Най-нови софтуерни решения за по-гладки работни процеси

Нашите експертни говорители, Валерия Захариева от Evrotrust и Мартин Матеев от Nula.bg, ще ви демонстрират последните постижения в технологиите за счетоводство.

Детайли за събитието:

📅 Кога: 24 април 2024 г., 14:00 ч.

📍 Къде: Онлайн чрез Zoom

🔊 Уебинарът ще се проведе на български език

Регистрирайте се сега!

Безплатен семинар:  Дигитализация в счетоводството

Филипа Радилева

Казвам се Filipa Radileva и съм част от екипа на Nula.bg. Моята роля в компанията е да се грижа за продажбите и рекламата на нашия иновативен продукт. За мен работата в Nula.bg е не просто кариера, а пътека към изпълнение на моя професионален план. В този екип намирам не само възможност за професионален растеж, но и вдъхновение за превръщане на идеите в реалност.

10 примера за използване на отвореното банкиране, които ще ви помогнат да отключите бизнес потенциала си

21/05/2024

10 примера за използване на отвореното банкиране, които ще ви помогнат да отключите бизнес потенциала си

Много доставчици все още не знаят как отвореното банкиране може да им помогне, или още по-добре, как могат да отворят нови потоци от приходи. Тук сме събрали 5 примера за използване, които улесняват финансовите иновации в различни индустрии.

Виж още

Блокчейн и приложението му

25/04/2024

Блокчейн и приложението му

Блокчейнът е инструмент, който променя правилата на играта в света на бизнеса. Той предлага децентрализиран и сигурен начин за извършване на трансакции и съхраняване на данни.

Виж още

Какво представлява валутният борд?

16/04/2024

Какво представлява валутният борд?

През последните няколко години в България е нашумяла темата „за“ или „против“ запазването на българския лев. Въпреки задълбочената дискусия, въпросът кой монетарен механизъм е най-добър за страната ни, още е отворен.

Виж още