Запознайте се с най-новия член на екипа ни

Запознайте се с най-новия член на екипа ни

Как се казваш и каква е твоята роля в Nula.bg?

Здравейте, аз съм Мелвин Михайлов, новия PHP Web Developer в Nula.bg. Моята роля в компанията включва разработка на уеб приложения и подобряване на онлайн присъствието на клиентите ни. С нетърпение очаквам да допринеса за успеха на екипа и да създам иновативни решения за нашите проекти.

От къде идваш, преди да се присъединиш към екипа на Nula.bg?

Преди да се присъединя към екипа на Nula.bg, работех във варненска IT фирма, където работих като джуниър PHP Web Developer. Фокусът на фирмата беше върху разработката на уеб приложения и други иновативни решения в областта на информационните технологии. Този опит ми даде възможност да развия уменията си и да придобия ценни познания в областта на уеб разработката. С нетърпение се зарадвах на възможността да се присъединя към екипа на Nula.bg и да продължа да усъвършенствам уменията си.

Каква е твоята специализация и какво те вдъхнови да избереш този професионален път?

Моята специализация е в областта на софтуерните и интернет технологии, с фокус върху уеб разработката. Решението ми да избера този професионален път се корени в страстта ми към създаването и хостването на онлайн сайтове.

След завършването на бакалавър в Технически университет Варна, придобих необходимите технически умения и знания, които ме подготвиха за работа в областта на уеб разработката. От малък бях вдъхновен от възможността да създавам сайтове и да ги качвам на “облака”. Тази страст ме мотивира да избера този път, където мога да комбинирам техническите си умения с творческия процес на създаване на функционални и естетични уеб приложения.

Каква е твоята най-голяма страст в работата ти?

Най-голямата страст в работата ми е да създавам неща, които не само са функционални и ефективни, но и красиви. Възприемам уеб разработката като изкуство и имам удоволствието да обединя техническите ми умения с творческия процес на създаване на елегантни уеб приложения.

Когато потребителите използват това, което съм създал, и се наслаждават на него без проблеми, това за мен е най-голямото удовлетворение. Моята страст се простира и в стремежа ми да предоставя ползотворни и удобни потребителски изживявания, като същевременно се стремя към елегантен и иновативен дизайн.

Как се чувстваш за своето ново начало в Nula.bg и какви цели имаш за бъдещето си в компанията?

Много съм развълнуван и мотивиран от възможността да започна нов етап в кариерата си в Nula.bg. С нетърпение очаквам предизвикателствата и възможностите, които ще срещна в тази иновативна компания. Уверен съм, че тук ще имам възможността да приложа своите умения и ще продължа да ги развивам.

Моите цели за бъдещето в компанията включват усъвършенстване на текущите си умения, развитие на нови компетенции и активно участие в проекти, които ще допринесат за успеха на екипа и развитието на Nula.bg. Искам да създам положителен и значим отпечатък върху компанията и да сътруднича с колеги, за да постигнем общи цели.

С какво се занимаваш извън работното време?

В свободното си време обичам разнообразните спортни активности и хобита. Карането на колело, ходенето на лостове и бягането са част от моята ежеседмична рутина, която ми предоставя енергия и удовлетворение. Освен това, обичам да пътувам и да откривам нови места, които предоставят вдъхновение, нови възможности за приключения и релакс.

С кои отделни проекти си се захванал от началото на работата си в Nula.bg?

В Nula.bg, засега работя по няколко интересни проекта. Поел съм инициативата да наблегна над front-end часта, защото мисля, че съм научил доста и ще се справя добре. Освен това, поемам отговорност за back-end частта, свързана с плащания и разработване на административни панели за партньорски програми. Очаквам с нетърпение предизвикателствата, пред които ще се изправя, и съм уверен, че съм подготвен да се справя успешно с тях.

Каква е атмосферата в екипа на Nula.bg и как се вписа в твоя професионален стил?

Атмосферата в екипа на Nula.bg е изключително положителна и вдъхновяваща. Колегите са млади и талантливи, а позитивната обстановка наистина подпомага за креативност и ефективна работа. За мен е приятно изненадващо, че вече усещам сплотеност в екипа и се надявам този сътруднически дух да се запази и в бъдеще. Вписвам се в този професионален стил, като съчетавам техническите си умения с комуникативността и желанието за сътрудничество, като целя да допринеса за общия успех на екипа.

Имаш ли някакви лични мотивации или цитати, които те поддържат в работата?

Имам, но те не са свързани толкова с работата, колкото с личния живот, въпреки, че ако я няма работата, няма как да се осъществи и това, което ме мотивира да живея и работя. А именно пътуванията. Ето и един от цитатите, който ме мотивират, да продължавам да се развивам.

„Collect moments, not things. In the end, it’s the memories you create and the experiences you cherish that truly define the richness of your journey.“

Каква е твоята най-голяма цел или предизвикателство за бъдещето?

Моята главна цел е да попивам от опита на хората около мен и активно да допринеса за просперитета на компанията. Също така, мечтая един ден да използвам придобитите знания, за да създам своя собствена фирма, която да се открои с иновативност и професионализъм.

Запознайте се с най-новия член на екипа ни

Krasimira Paunova

Krasi is passionate about communications and social media. She is developing NulaBG marketing channels and strategies.

Безплатен семинар:  Дигитализация в счетоводството

10/04/2024

Безплатен семинар: Дигитализация в счетоводството

Подгответе се за вълнуващо пътешествие, представено от съвместните усилия на Evrotrust, Nula.bg и Асоциацията на счетоводителите и счетоводните къщи (АССП) в България.

Виж още

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

05/04/2023

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

Nula.bg, обявява партньорство с банка ДСК за улеснено финансово управление. Нашите общи клиенти ще получат 15% намаление в Nula.bg и ще могат да използват услугата на банката за откриване на бизнес сметка онлайн.

Виж още

Блокчейн и приложението му

25/04/2024

Блокчейн и приложението му

Блокчейнът е инструмент, който променя правилата на играта в света на бизнеса. Той
предлага децентрализиран и сигурен начин за извършване на трансакции, съхраняване на
данни.

Виж още

Какво представлява валутният борд?

16/04/2024

Какво представлява валутният борд?

През последните няколко години в България е нашумяла темата „за“ или „против“ запазването на българския лев. Въпреки задълбочената дискусия, въпросът кой монетарен механизъм е най-добър за страната ни, още е отворен.

Виж още

Мартин Матеев с номинация в класация за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности

12/04/2024

Мартин Матеев с номинация в класация за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности

Мартин Матеев, основател и изпълнителен директор на Nula.bg е номиниран в класацията
“Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”.

Виж още