Приключване на фискалната година 2024 – Време за модернизация и автоматизация

Приключване на фискалната година 2024 – Време за модернизация и автоматизация

Превърнете края на фискалната година в ново начало с Nula.bg – най-модерният счетоводен софтуер, който автоматизира вашите процеси и ви спестява време и пари!

С приключването на фискалната година 2024 идва перфектният момент да преоцените вашите бизнес системи. Това е времето да оставите старите, бавни методи зад себе си и да преминете към Nula.bg – съвременен софтуер за автоматизация на счетоводните и финансови процеси. С Nula.bg ще спестите 98% от времето за ръчно въвеждане на данни и ще намалите разходите за труд, като същевременно увеличите точността и сигурността на вашите данни.

Използвайте края на фискалната година, за да тествате безплатно Nula.bg и да направите прехода към автоматизацията на вашите счетоводни процеси.

Как Nula.bg автоматизира работата и спестява време и пари

1. Автоматизация на счетоводните процеси

С Nula.bg автоматизирате ключови счетоводни операции, които обикновено отнемат часове ръчен труд. Тук са основните начини, по които софтуерът прави това:

  • Автоматично въвеждане на транзакции: Вместо да въвеждате ръчно банкови транзакции, Nula.bg автоматично импортира и класифицира данни от вашите банкови сметки. Това ви спестява средно 15-20 часа на месец.
  • Автоматизирани фактури и плащания: Вместо да изпращате фактури ръчно и да следите плащанията, Nula.bg автоматизира целия процес. Този модул може да спести на бизнеса до 80% от времето, което се губи за фактуриране и проследяване на плащания.
  • OCR технология: Nula.bg използва усъвършенствана OCR технология за разчитане на фактури. В една фирма с 8 счетоводителя, обработващи 320 фактури дневно, ръчното въвеждане отнема 660 минути дневно. С Nula.bg времето за обработка пада до 16 минути на ден, което води до 98% спестено време.

2. Намаляване на грешките и проверките

Ръчното въвеждане на данни често води до грешки, които отнемат допълнително време за корекции. Например, въвеждането на фактури води до 5% грешки, които изискват допълнителни 30 секунди на фактура за проверка. С OCR технологията на Nula.bg, грешките при въвеждане на данни са сведени до минимум, което спестява на бизнеса часове, посветени на корекции и проверки.

3. Споделена работа и по-лесна комуникация с управителя на фирмата

  • Качване на документи от управителя на фирмата: Вместо да разчитате на физическо предаване на документи или дълги имейл кореспонденции, Nula.bg позволява лесно качване на фактури, разходни документи и други важни файлове директно в платформата. Това намалява времето за предаване на документи до секунди.
  • Достъп в реално време до документи: Счетоводителят получава незабавен достъп до качените документи, което ускорява обработката на данни и генерирането на отчети. Това води до по-бърза реакция и по-малко време, прекарано в чакане на документи.

4. Мощни аналитични инструменти и отчети

  • Отчети в реално време: Вместо да събирате данни ръчно, Nula.bg предоставя отчети за финансовото състояние и паричните потоци в реално време. Това може да спести до 80% от времето, което счетоводителите обикновено прекарват в подготовка на отчети.

5. Оптимизиране на разходите

  • Намаляване на разходите за труд: С автоматизацията, която предлага Nula.bg, вие можете да намалите времето за счетоводни задачи с до 50-60%, което означава по-малко разходи за персонал или външни счетоводни услуги. За фирма с разходи от 1000 лв. на месец за счетоводство, това означава спестявания от 6000-7200 лв. годишно.

6. Сигурност и защита на данните:

  • Сигурността на данните е приоритет за Nula.bg, като системата криптира от край до край данните и прави по няколко архива дневно в облачните сървъри на AWS.

Преходът към Nula.bg е лесен

Използвайте края на фискалната година 2024 като възможност да тествате Nula.bg и да направите прехода към модерна автоматизация на вашите счетоводни процеси. Започнете безплатния си тест още днес и се уверете сами колко време и пари можете да спестите.

С Nula.bg вие не само автоматизирате процесите си, но и постигате значителни спестявания, подобрявате точността и ефективността на бизнеса си и влизате в новата фискална година с увереност и спокойствие.

Приключване на фискалната година 2024 – Време за модернизация и автоматизация

Krasimira Paunova

Krasi is passionate about communications and social media. She is developing NulaBG marketing channels and strategies.

Представяме Ви новия OCR Plan: Улеснете работния си процес с OCR сканирания!

21/08/2024

Представяме Ви новия OCR Plan: Улеснете работния си процес с OCR сканирания!

С удоволствие Ви представяме нашата най-нова услуга – „OCR Plan“. Създадохме този план с цел да улесним Вашия работен процес и да Ви предоставим най-добрите възможности за сканиране и обработка на документи.

Виж още

Forbes България пише за успехите на Nula.bg и партньорството с Yettel

20/08/2024

Forbes България пише за успехите на Nula.bg и партньорството с Yettel

В скорошна статия, Forbes подчертава значимостта на нашето сътрудничество в трансформацията на финансовото управление на бизнеса в България.

Виж още

Намаление на цените! Вземете най-добрия OCR модул за сканиране на фактури на по-достъпни цени!

07/08/2024

Намаление на цените! Вземете най-добрия OCR модул за сканиране на фактури на по-достъпни цени!

Стремим се да предоставяме най-добрите решения за автоматизация на вашия бизнес, и сега можете да се възползвате от нашата технология на още по-достъпни цени.

Виж още