Намаление на цените! Вземете най-добрия OCR модул за сканиране на фактури на по-достъпни цени!

Намаление на цените! Вземете най-добрия OCR модул за сканиране на фактури на по-достъпни цени!

С удоволствие ви съобщаваме, че намалихме цените на нашия усъвършенстван OCR модул за сканиране на фактури! Стремим се да предоставяме най-добрите решения за автоматизация на вашия бизнес, и сега можете да се възползвате от нашата технология на още по-достъпни цени.

Нови, по-достъпни цени

С нашия модерен OCR софтуер, базиран AI технология, вече можете да сканирате и обработвате вашите фактури по-бързо и по-ефективно. Ето и новите ни атрактивни цени:

  • 5 EUR за 100 OCR
  • 49 EUR за 1000 OCR
  • 490 EUR за 10 000 OCR

Какво прави нашия OCR модул най-добрия избор?

  1. Водеща AI технология: Нашият софтуер използва най-новите алгоритми за изкуствен интелект, които гарантират максимална точност при разпознаване на текст.
  2. Многоезична поддръжка: Софтуерът ни е съвместим с всички езици, което го прави идеален за международни компании и организации, работещи с многоезични документи.
  3. Масово сканиране: Способността да сканирате голям обем документи наведнъж спестява време и ресурси. Нашият OCR модул поддържа различни типове файлове и формати, осигурявайки максимална гъвкавост.
  4. Интеграция със счетоводния модул: Автоматизирайте процеса на въвеждане на данни във вашата счетоводна система, като по този начин намалите времето и усилията, необходими за обработка на финансовите документи.
  5. Подготвяне на платежни нареждания: Нашият OCR модул може директно да подготвя платежни нареждания въз основа на сканираните фактури, улеснявайки и ускорявайки процеса на плащане.

Как може да ви помогне OCR модулът?

  • Автоматизиране на обработката на фактури: Забравете за ръчното въвеждане на данни. Нашият OCR модул автоматично извлича информация от фактурите, намалявайки грешките и спестявайки време.
  • Подобряване на отчетността: Осигурете точни и бързи финансови отчети и анализи, благодарение на автоматизираната обработка на документи.
  • Управление на документи: Лесно организирайте и управлявайте големи обеми фактури и други документи, без да се притеснявате за изгубени или неправилно архивирани файлове.
  • Интеграция със счетоводния модул: Улеснете счетоводството си с автоматичното прехвърляне на данни от сканираните фактури към вашия счетоводен софтуер.
  • Подготвяне на платежни нареждания: Спестете време и усилия, като автоматизирате подготвянето на платежни нареждания на база сканираните фактури.

Пример:

Ръчно въвеждане: Обработката на 100 фактури ръчно отнема средно по 2.5 минути на фактура, включително двойна проверка за точност. Това е общо 250 минути (над 4 часа) работа, с възможни грешки дори след щателна проверка.

Използване на OCR: Обработката на 100 фактури с нашия OCR модул отнема около 5 секунди на фактура, общо 8 минути и 20 секунди работа, с почти перфектна точност.

Спестено време: 241 минути и 40 секунди (приблизително 96.7% намаление на времето).

Спестени усилия: При ръчното въвеждане има по-голям риск от грешки, OCR намалява тези рискове, повишавайки точността и ефективността.

Възползвайте се от новите цени днес!

Не пропускайте тази възможност да модернизирате вашия бизнес и да спестите пари с нашите нови намалени цени. Свържете се с нас още днес, за да научите повече и да започнете да използвате нашия високоефективен OCR модул за сканиране на покупни фактури.

Намаление на цените! Вземете най-добрия OCR модул за сканиране на фактури на по-достъпни цени!

Krasimira Paunova

Krasi is passionate about communications and social media. She is developing NulaBG marketing channels and strategies.

Viewer Plan: Прозрачен достъп до финансови данни за бизнес собственици – лесно, сигурно и достъпно!

17/09/2024

Viewer Plan: Прозрачен достъп до финансови данни за бизнес собственици – лесно, сигурно и достъпно!

Управителите на фирми често имат нужда от достъп до финансовата информация на своите бизнеси, но не винаги е необходимо те да имат пълен достъп до счетоводните функции. Затова създадохме Viewer плана – лесно и достъпно решение за управители и собственици, които искат да бъдат информирани, без да се занимават с управлението на сложни данни.

Виж още

NULA.BG CAPITAL: Финансиране за вашия бизнес в партньорство с KLEAR

NULA.BG CAPITAL: Финансиране за вашия бизнес в партньорство с KLEAR

NULA.BG CAPITAL е идеалното решение за фирми, които търсят прозрачно и справедливо финансиране.

Виж още

Приключване на фискалната година 2024 – Време за модернизация и автоматизация

04/09/2024

Приключване на фискалната година 2024 – Време за модернизация и автоматизация

Превърнете края на фискалната година в ново начало с Nula.bg – най-модерният счетоводен софтуер, който автоматизира вашите процеси и ви спестява време и пари!

Виж още