OCR/AI магия при завеждане на стоки в търговските обекти

OCR/AI магия при завеждане на стоки в търговските обекти

Автор: Martin Mateev
Тагове: #AI #OCR

В динамичния бизнес свят на днешния ден, ефективността е ключова за успех, особено в индустрии с голям обем на операции, като търговията на дребно с хранителни стоки. Управлението на веригите за доставки често включва справяне с хиляди разходни фактури, което може да стане пречка за растеж. Но какво ще кажете, ако има нова технология, която може да автоматизира този трудоемък процес, като осигури не само скорост, но и несравнима точност?

Представяме ви нашата OCR система с изкуствен интелект

Нашата високотехнологична система за оптично разпознаване на символи (OCR) използва изкуствен интелект, за да отиде отвъд простото сканиране на обща информация от фактура като номер на фактура, дата и обща сума. Това, което прави нашето решение уникално, е способността му да анализира и извлича сложни подробности от артикулите във фактурата. Това включва:

  • Серийни номера
  • Описания на продуктите
  • Количества
  • Единични цени
  • Общи суми

Вижте колко лесно и бързо софтуерът прочита всичко необходимо от фактурата.

Извличане на артикули от фактура

1. Намаляване на грешките

Традиционната ръчна верификация на фактури е податлива на човешки грешки. С нашата AI-OCR система, можете да бъдете уверени в точността на данните до последния стотинка.

2. Време-ефективност

Обработката на фактури с голям обем артикули в търговския бранш изисква много време. Ние можем да ви помогнем да завършвате тези процеси за частица от времето.

3. Оптимизирани операции на веригите за доставки

С точното и в реално време извличане на данни, можете да взимате бързи и информирани решения. Това създава по-гладка и гъвкава верига за доставки, която е жизненоважна за индустрии с голям оборот като търговски обекти и хранителни магазини.

Пробвайте безплатно още днес!

OCR/AI магия при завеждане на стоки в търговските обекти

Martin Mateev

Martin is passionate about technology and innovation. He believes Bulgaria deserves an easy and secure business cloud that automates banking, accounting and tax needs for freelancers, NGOs and small businesses.

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

05/04/2023

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

Nula.bg, обявява партньорство с банка ДСК за улеснено финансово управление. Нашите общи клиенти ще получат 15% намаление в Nula.bg и ще могат да използват услугата на банката за откриване на бизнес сметка онлайн.

Виж още

Счетоводно обслужване на стартъпи: Предизвикателства и Съвети

04/12/2023

Счетоводно обслужване на стартъпи: Предизвикателства и Съвети

Счетоводните аспекти играят ключова роля във всеки бизнес, особено при стартъпите, където практиките за управление на финансите могат директно да влияят върху бъдещия успех.

Виж още

Въвеждане на Двуфакторна Автентикация (2FA) чрез SMS

03/12/2023

Въвеждане на Двуфакторна Автентикация (2FA) чрез SMS

С радост съобщаваме за значително подобрение в NULA.BG: въвеждането на Двуфакторна Автентикация (2FA) чрез SMS. С непрекъснат ангажимент да защитаваме вашите данни и транзакции, този допълнителен слой сигурност гарантира, че вашите акаунти са достъпни само от вас.

Виж още

Business Premium Plan:  Ключът към доброто финансовото управление на бизнеса

22/11/2023

Business Premium Plan: Ключът към доброто финансовото управление на бизнеса

Nula.bg Business Premium абонаментът представлява иновативно решение за всеки бизнес!

Виж още