OCR/AI магия при завеждане на стоки в търговските обекти

OCR/AI магия при завеждане на стоки в търговските обекти

Автор: Martin Mateev
Тагове: #AI #OCR

В динамичния бизнес свят на днешния ден, ефективността е ключова за успех, особено в индустрии с голям обем на операции, като търговията на дребно с хранителни стоки. Управлението на веригите за доставки често включва справяне с хиляди разходни фактури, което може да стане пречка за растеж. Но какво ще кажете, ако има нова технология, която може да автоматизира този трудоемък процес, като осигури не само скорост, но и несравнима точност?

Представяме ви нашата OCR система с изкуствен интелект

Нашата високотехнологична система за оптично разпознаване на символи (OCR) използва изкуствен интелект, за да отиде отвъд простото сканиране на обща информация от фактура като номер на фактура, дата и обща сума. Това, което прави нашето решение уникално, е способността му да анализира и извлича сложни подробности от артикулите във фактурата. Това включва:

  • Серийни номера
  • Описания на продуктите
  • Количества
  • Единични цени
  • Общи суми

Вижте колко лесно и бързо софтуерът прочита всичко необходимо от фактурата.

Извличане на артикули от фактура

1. Намаляване на грешките

Традиционната ръчна верификация на фактури е податлива на човешки грешки. С нашата AI-OCR система, можете да бъдете уверени в точността на данните до последния стотинка.

2. Време-ефективност

Обработката на фактури с голям обем артикули в търговския бранш изисква много време. Ние можем да ви помогнем да завършвате тези процеси за частица от времето.

3. Оптимизирани операции на веригите за доставки

С точното и в реално време извличане на данни, можете да взимате бързи и информирани решения. Това създава по-гладка и гъвкава верига за доставки, която е жизненоважна за индустрии с голям оборот като търговски обекти и хранителни магазини.

Пробвайте безплатно още днес!

OCR/AI магия при завеждане на стоки в търговските обекти

Martin Mateev

Martin is passionate about technology and innovation. He believes Bulgaria deserves an easy and secure business cloud that automates banking, accounting and tax needs for freelancers, NGOs and small businesses.

Пет начина да подобрите бизнес ефективността чрез дигитализация

18/06/2024

Пет начина да подобрите бизнес ефективността чрез дигитализация

Терминът „цифрова трансформация“ описва процеса на внедряване на цифрови технологии в дадена компания с цел трансформиране на бизнес процесите. Целта е да се работи по-интелигентно, а не по-трудно, като крайният резултат е осигуряване на по-голяма стойност за крайния клиент. Това е ключът към растежа на съвременните предприятия. Добавянето на нови технологии в бизнеса не е […]

Виж още

Абонаментни планове на Nula.bg

Абонаментни планове на Nula.bg

Сравнете, какво включват различните абонаменти и изберете най-правилния за вас!

Виж още

Влиянието на корпоративните данъци върху инвестициите и растежа на бизнеса

13/06/2024

Влиянието на корпоративните данъци върху инвестициите и растежа на бизнеса

Корпоративните данъци играят ключова роля в икономическата политика на всяка държава.

Виж още