Как да проследявате фактурите си и да получавате плащания навреме

Как да проследявате фактурите си и да получавате плащания навреме

Като собственик на бизнес, една от най-важните задачи е да гарантирате, че вашите клиенти плащат навреме за продуктите или услугите, които предоставяте. Въпреки това може да бъде предизвикателство да следите множество фактури и плащания, особено когато имате работа с голям брой клиенти.

За щастие вече има налични софтуерни решения, които могат да направят фактурирането и проследяването на плащанията лесно. Чрез тях можете да създавате и изпращате електронни фактури, както и да проследявате състоянието им, за да осигурите навременно плащане.

Nula.bg интегрира онлайн фактуриране с онлайн банкиране и ви позволява да проследявате статуса на всички фактури в реално време. Вие знаете дали те са изпратени, получени, платени или пресрочени. Можете лесно да видите състоянието им в секция “Продажби” и да предприемете съответните действия.

Използвайки нашата платформа, можете да спестите време и да намалите стреса от управлението на документи. Не е необходимо да се чудите дали клиентите ви са получили фактурите или дали са ги платили. Nula.bg се грижи за пълното проследяване вместо вас и да се съсредоточите върху разрастването на бизнеса си.

В допълнение към проследяването на фактури и плащания, нашата платформа предоставя ценна информация за финансовото състояние на вашия бизнес. Можете да генерирате отчети, за да видите общите си приходи, неуредени плащания и др. Това може да ви помогне да вземете информирани решения за вашия бизнес и да идентифицирате области, в които можете да се подобрите.

Регистрирайте се днес и пробвайте безплатно!

www.nula.bg

Как да проследявате фактурите си и да получавате плащания навреме

Krasimira Paunova

Krasi is passionate about communications and social media. She is developing NulaBG marketing channels and strategies.

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

05/04/2023

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

Nula.bg, обявява партньорство с банка ДСК за улеснено финансово управление. Нашите общи клиенти ще получат 15% намаление в Nula.bg и ще могат да използват услугата на банката за откриване на бизнес сметка онлайн.

Виж още

Инфлацията в Еврозоната и България  се забавя

19/03/2024

Инфлацията в Еврозоната и България се забавя

Това забавяне се дължи на три основни фактора: спад на цените на енергията, устойчив икономически растеж, затягане на паричната политика и маркира продължаващата тенденция на умерено ценово нарастване, което може да има дългосрочни въздействия върху икономиката.

Виж още

Дерия Иззет

27/02/2024

Дерия Иззет

Аз съм Дерия, и започнах работа като Junior Developer в Nula.bg, което е моята първа работа след завършването на курсове по програмиране с програмен език Java Script – Front-End.

Виж още

Nula.bg и Yettel събират сили! Дигитална Трансформация чрез Smart Accounts.

15/02/2024

Nula.bg и Yettel събират сили! Дигитална Трансформация чрез Smart Accounts.

Събитията в света на бизнес технологиите не са в застой. Nula.bg и Yettel обединяват усилията си, за да представят на бизнеса в България иновативното решение Smart Accounts.

Виж още