Често задавани въпроси

FAQ

Общи въпроси

Nula.BG е най-бързият и лесен начин да управлявате вашите бизнес финанси, банкови сметки и данъчни задължения. Онлайн услугата е интегрирана с електронните услуги на НАП, Търговския Регистър и всички банки в България. Нашата мисия е да предложим един по-лесен и бърз начин за управлението на вашия бизнес.

"Клауд Тек" ООД, която предлага услугата www.nula.bg, e регистрирана в Българска Народна Банка (БНБ) като агент на лицензиран доставчик на финансови услуги. Това ни позволява да свържем сигурно всяка ваша банкова сметка и да автоматизираме отчитането на всички банкови трансакции. Nula.BG изготвя всички месечни бюджетни задължения, както и необходимите годишните финансови отчети за вашия бизнес.

Екипът ни е съставен от млади и мотивирани хора, следвайки фирмената философия „Да допринесем за успеха на Българския бизнес". Нашата мисия е да направим България по-атрактивна страна за инвестиции и предприемачи. Запознайте се с целия екип на Nula.BG.

Nula.bg е подходяща за всички, които извършват стопанска дейност в България и трябва да организират своите бизнес финанси, банкови сметки, данъчни и здравно осигурителни задължения и годишни отчети. Услугата е специално насочена към бизнесите в сферата на услугите, както и самонаетите лица (freelancers).

Онлайн услугата предлага електронно фактуриране, следене на движение по банкови сметки, автоматизирана категоризация на приходи и разходи, изчисляване и иницииране на бюджетни плащания, управлениe на неограничен брой юридически лица, работа в екип и други улеснения за вашия бизнес.

Nula.BG предлага два абонамента: "Бизнес" план, който е подходящ за корпоративни клиенти и "Фрийлансър" план за всички самонаети лица и хора на свободни професии. Всеки план включва лесна и бърза организация на покупки и продажби, автоматизирано следене на плащания и задължения, изготвяне на необходимите бюджетни декларации и годишни финансови отчети.

Бизнес планът допълнително позволява лесно и бързо управление на служители, заплати и осигуровки. Известия за предстоящи и минали срокове и плащания, така че никога повече да не закъснявате с своите задължения.

Може да тествате софтуера безплатно в рамките на 30-дни, след което ако решите да продължите е необходимо да закупите абонамент.

Ако сте самонаето лице (фрийлансър), не е необходимо да работите със счетоводител. Фактурирайте от сайта и свържете сигурно вашата банкова сметка в профила, за да следите в реално време вашите продажби и вземания от клиенти. Разходните фактури могат лесно да бъдат въведени от вас в предварително подготвени разходни категории. Сайтът генерира необходимите данъчни и здравно-осигурителни декларации всеки месец, както и самите бюджетни преводи. Ако сте свързали вашата банкова сметка, плащанията ще бъдат автоматично заредени в интернет банкирането на вашата банка.

Ако сте корпоративен клиент, може да поканите счетоводител или да използвате един от нашите счетоводители. Всички счетоводители в Nula.BG са сертифицирани и могат да заверяват вашите годишни финансови отчети.

Един потребителски профил може да управлява неограничен брой юридически и физически лица.

Nula.BG поддържа лични и бизнес сметки в следните банки: Банк ДСК, Уникредит БулБанк, Пощенска Банка, ПроКредит Банк, Обединена Българска Банка, Първа Инвестиционна Банка, Алианц Банк, Райфайзенбанк, Централна Kооперативна Банка и Револют.

Различните банки имат различно ниво на обслужване и Вие ще бъдете информирани, когато банката с която оперирате има технически проблеми.

Вие можете да каните неограничен брой хора, които са ангажирани с вашия бизнес. Всеки потребител има предварително зададена роля, която контролира достъп и отговорности в сайта.

Всички данни се съхраняват сигурно на сървъри на територията на Европейския Съюз. Спазваме всички добри практики за криптиран пренос и съхранение на данни в облака. За повече информация, прочете нашата политика за защита на личните данни.

Технически въпроси

Nula.BG е интернет услуга която работи 24/7 и е достъпна от компютър, таблет и телефон. Не е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер. Необходимо Ви е единствено интернет връзка и модерен браузър като Google Chrome, Microsoft Edge или Safari.

Достъп до информацията за всяка фирма се определя само и единствено от администратора, който е закупил абонамент за определеното юридическо или физическо лице.

Не се колебайте да ни пишете на support@nula.bg. За нас е важна обратната връзка, за да съдействаме бързо и ефективно.