Nula.bg и ViaActive – Идеалното партньорство за финансов успех

Nula.bg и ViaActive – Идеалното партньорство за финансов успех

Днес сме развълнувани да ви представим едно изключително партньорство, което отразява синергията между водещия финансов софтуер Nula.bg и утвърдената счетоводна кантора ViaActive. Това съвършено съчетание от иновативни технологии и професионални счетоводни услуги отваря нови възможности за финансовия успех на вашия бизнес.

Както знаете, в днешно време е от съществено значение да имате надеждни и ефективни инструменти за счетоводство и финансово управление. Точно тук влизат на сцената Nula.bg и ViaActive. Ние създаваме силна връзка, която има за цел да ви помогне да постигнете високо ниво на прецизност и ефективност във всички аспекти на финансовото управление.

Счетоводството може да бъде сложно и времеемко, но благодарение на нашето партньорство, се уверяваме, че ще получите най-добрите счетоводни решения. ViaActive са известни със своя опит и надеждност в областта на счетоводството. Екипът им от професионалисти се грижи за всички счетоводни операции, които вашето предприятие изисква. Те ще ви помогнат да осигурите точност и сигурност на вашите финансови данни, като същевременно се спазват всички приложими закони и регулации.

Но партньорството ни не завършва тук. В играта влиза Nula.bg – вашето надеждно решение за финансов софтуер. Нашите иновативни инструменти и функции ви предоставят възможността да автоматизирате и оптимизирате множество от процесите си. С Nula.bg можете да се справите с фактурирането, банкирането, управление на персонал и заплати и други задачи, свързани със счетоводството, по-лесно и по-ефективно.

Когато комбинирате счетоводната експертиза на ViaActive с мощността на Nula.bg, получавате комплексно решение, което ви осигурява пълен контрол и яснота върху финансовите си операции. Нашето партньорство ви дава възможност да се концентрирате върху растежа и развитието на вашия бизнес, докато се доверявате на професионалисти, които се грижат за счетоводството ви.

Искаме да ви подканим да се свържете с нас и да научите повече за партньорство ни и как можем да ви помогнем да постигнете финансов успех. Нашите екипи са готови да ви приветстват и да ви предоставят персонализирани решения, съобразени със специфичните нужди на вашата фирма.

Изберете Nula.bg и ViaActive за вашите счетоводни нужди и ви гарантираме, че ще получите надеждни и иновативни решения, които ще ви помогнат да водите успешен бизнес. Разчитайте на нашето партньорство за вашата финансова стабилност и растеж.

Запознайте се с екипа:

Лилия Грешева – бакалавър и магистър по специалност „Счетоводство и Контрол“ в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“. Тя разполага с дългогодишен стаж в областта на счетоводството, данъчното облагане и финансите и е главен счетоводител в международна компания. От 2016 г. до сега, Лилия развива своята кариера във „ВиаАктив“ ЕООД.

Северина Станимирова – студентка в СУ „Св. Климент Охридски“ и счетоводител в счетоводната кантора „ВиаАктив“ от 2022 г. Тя работи с клиенти от различни отрасли и размери на бизнеса и се стреми да изпълнява задачите си с най-високо качество и в срок.

Александра Пешева – бакалавър и магистър по специалност „Администрация и Управление“ в Университета за национално и световно стопанство. От 2022 г. тя е част от екипа на счетоводната кантора „ВиаАктив“ и има удоволствието да работи в областта на счетоводството и администрацията.

Свържете се с нас още днес и вземете първата стъпка към финансовия си успех с Nula.bg и ViaActive!

Nula.bg и ViaActive – Идеалното партньорство за финансов успех

Krasimira Paunova

Krasi is passionate about communications and social media. She is developing NulaBG marketing channels and strategies.

Безплатен семинар:  Дигитализация в счетоводството

10/04/2024

Безплатен семинар: Дигитализация в счетоводството

Подгответе се за вълнуващо пътешествие, представено от съвместните усилия на Evrotrust, Nula.bg и Асоциацията на счетоводителите и счетоводните къщи (АССП) в България.

Виж още

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

05/04/2023

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

Nula.bg, обявява партньорство с банка ДСК за улеснено финансово управление. Нашите общи клиенти ще получат 15% намаление в Nula.bg и ще могат да използват услугата на банката за откриване на бизнес сметка онлайн.

Виж още

Блокчейн и приложението му

25/04/2024

Блокчейн и приложението му

Блокчейнът е инструмент, който променя правилата на играта в света на бизнеса. Той предлага децентрализиран и сигурен начин за извършване на трансакции и съхраняване на данни.

Виж още

Какво представлява валутният борд?

16/04/2024

Какво представлява валутният борд?

През последните няколко години в България е нашумяла темата „за“ или „против“ запазването на българския лев. Въпреки задълбочената дискусия, въпросът кой монетарен механизъм е най-добър за страната ни, още е отворен.

Виж още

Мартин Матеев с номинация в класация за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности

12/04/2024

Мартин Матеев с номинация в класация за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности

Мартин Матеев, основател и изпълнителен директор на Nula.bg е номиниран в класацията
“Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”.

Виж още